Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Mindfulness en fysiotherapie" by P. van Burken, T.C. de Boer & G. Browne # Book PDF Kindle ePub Free

Mindfulness en fysiotherapie

๐Ÿ“˜ Read Now     ๐Ÿ“ฅ Download


eBook details

  • Title: Mindfulness en fysiotherapie
  • Author : P. van Burken, T.C. de Boer & G. Browne
  • Release Date : January 27, 2017
  • Genre: Medical,Books,Professional & Technical,
  • Pages : * pages
  • Size : 3368 KB

Description

Dit boek geeft fysiotherapeuten handvatten om mindfulness toe te passen  in hun praktijk. Daarnaast beschrijft en onderbouwt het boek wat de effecten van mindfulness zijn op het fysieke en psychische welzijn van patiรซnten. En dan met name bij patiรซnten met chronische pijn of stressgerelateerde aandoeningen. Mindfulness en fysiotherapie sluit aan bij het internationaal erkende en evidence-based onderzoek van de westerse mindfulness-training. Het dekt de basis van de opleiding tot mindfulness-trainer.

Mindfulness en fysiotherapie opent met een theoretisch deel. Hier leert u wat mindfulness precies is en hoe het zorgt voor gunstige effecten op het gebied van bewegen, pijn, stress, emotieregulatie en gezondheidsklachten. Vervolgens beschrijft het praktische deel van het boek acht lessen van de mindfulness-based cognitive therapy. Dit is een bewezen format, toegepast op de fysiotherapie. Bijvoorbeeld door extra aandacht voor mindful bewegen.

De auteurs Peter van Burken, Tjitske de Boer en Gordon Browne zijn fysiotherapeuten. Ze hebben jarenlange ervaring met het lesgeven aan fysiotherapeuten in mindfulness-based benaderingen.


Ebook Free Online "Mindfulness en fysiotherapie" PDF ePub Kindle